Choose your language:

Kedves Vendégeink!

Éttermünk jelenleg csak rendezvényekre tart nyitva!

Kérjük érdeklődjenek a +36307921011 telefonszámon!

Köszönettel a Márványmenyasszony Étterem csapata!

H-1012 Budapest, Márvány u. 6. +36 (1) 6000 001

Varázslatos esküvő Buda szívében!

A Márványmenyasszony ma már nem csak egy étterem, hanem a házasulandó párok legjobb barátja. Egyedi termeinek és azok kialakításának köszönhetően az évek során páratlan esküvőhelyszínnek bizonyult, ahol mindenki megtalálhatja azt a stílust mely az elképzeléséhez legközelebb áll. Egy elrejtett kincs Buda szívévében, ahol a hatalmas, hangulatos gesztenyefákkal árnyékolt kerthelyiség, a reneszánsz különterem és a magyaros folklór terem is helyet adhat kisebb, vagy nagyobb esküvőknek egyaránt. Ínycsiklandozó ételekkel, különleges borokkal várjuk vendégeinket, ahol az idő megszűnik a város zaja kint reked, a vendéget pedig körül öleli a romantika, az illatok és az új ízek világa.

Nosztalgia a gesztenye fák alatt

A kapun belépve, és a hátunk mögött hagyva a város a város zaját, egy lenyűgöző világ tárul a szemünk elé. Az ódon gesztenyefák árnyékában meghúzódó kerthelyiségünk egy igazán meghitt és családias hangulatot teremt. Egy esküvő többek között akkor emlékezetes, ha egyedi tud lenni. Kerthelyiségünk ezért is kivételes, hiszen bármilyen stílus megvalósítható, legyen az autentikus vintage, bohém vagy akár modern. Kertünk központi része a saját fedett színpad.

Krisztina díszterem

Reneszánsz dísztermünk kisebb esküvők lebonyolítására tökéletes választás lehet, ahol a menyasszonyok igazi hercegnőnek érezhetik magukat, hiszen olajfestményei, óarany függönyei, csillárjai és a stílushoz illő bútorai miatt olyan érzést kelt mintha egy kastély dísztermében lennénk.

Ahol a hírességek mulattak

A Márványmenyasszony főterme, mely igazán izgalmas hangulatot teremt, hiszen a modern kor és a népi elemek tökéletes harmóniájával találkozhatunk. Ez a terem közvetlen kapcsolattal rendelkezik a tágas kerthelyiséggel. A 18. században Buda egyik legnépszerűbb szórakozóhelyeként volt számon tartva, ahol sok híresség is megfordult, mint például Honthy Hanna, Móricz Zsigmond és a legnagyobb magyarként ismert Gróf Széchenyi István és kedvese Seilern-Aspang Crescence Grófnő, akik a Krisztinavárosi templomban keltek egybe, és a Márványmenyasszony éttermében tartották a több napig tartó mulatságot.
Csapatunk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és készen áll arra, hogy egy felejthetetlen esküvőt varázsoljon leendő párjaink és családtagjaik számára. Tartsa nálunk élete legfontosabb napját, és garantáljuk, hogy egy életre szóló élményben lesz része!

Ajánlatkérés: event@marvanymenyasszony.hu