Visa credit cards in jeans

A SimplePay szerződéskötés lépései

A webáruházak hatékony működéséhez arra van szükség, hogy a lehető legtöbb folyamat automatikusan, emberi beavatkozás nélkül tudjon zajlani. Erre ma már szerencsére remek megoldások vannak, mint például az online bankkártyás fizetés, amiben a SimplePay rendszere segíthet. A SimplePay szerződéskötés lépéseinek elvégzése után már figyelheted is hátradőlve, ahogy gyakorlatilag magától érkezik a pénz!

Mik a SimplePay szerződéskötés lépései?

• A szerződéskötés egy egyszeri díj befizetésével kezdődik: ez a csatlakozási díj.
• A szerződés aláírása ezután eltarthat 1-2 hétig, ugyanis a csatlakozás előtt átnézik a cég adatait, elvégzik a technikai ellenőrzést. Ezzel a kereskedőnek nem igazán vannak teendői, csupán várnia kell.
• Ha az ellenőrzés megtörtént, és a szerződés létrejött, szabad az út: a webshophoz hozzá lehet rendelni a SimplePay bővítményt, és mehetnek az online fizetések!

Hogy működik az online fizetés?

Ha a SimplePay szerződéskötés lépésein túl vagyunk, automatikusan megtörténnek a fizetések. A bank természetesen levon a fizetett összegekből bizonyos mennyiségű jutalékot – ez a szolgáltatás ára.
Fontos tudni, hogy önmagában a SimplePay csatlakozás nem elég, kell egy bővítmény, ami összeköti a webáruházat a rendszerrel. Ez lehet például a SimplePay for WooCommerce, ami egyszerűen használható és felhasználóbarát. A bővítmény közvetíti a SimplePay rendszerének a termékadatokat, és a fizetendő összeget, átirányítja a vásárlót a fizetési felületre. Ha minden rendben zajlott, frissíti a WooCommerce-ben lévő rendelés státuszát.

A SimplePay szerződéskötés lépéseit csupán egyszer kell elvégezni, és többé nem lesz gondod a fizetések kezelésével – minden automatikusan történik!