4 ok, amiért szeretünk barber szalonba járni

Kipróbálni egy barber szalont és visszajáró vendégként élvezni a szolgáltatásokkal járó kényelmet, minden férfi számára különleges élmény. Akkor is, ha már régi bútordarabként üdvözlik a fodrászok a vendéget, amikor belép az ajtón. Az egyedi miliő, a mindig magas színvonal megteremti a tradicionális férfi közeg évszázadokra visszanyúló hangulatát.

Különleges környezet a barber szalonban

A férfifodrászatok berendezése már önmagában egy élmény. A magára valamit is adó üzletben a padlózat, a falak, a polcok, a fodrászszékek, az eszközök tárolása mind azt a képet sugallja, hogy itt valami különleges dolog zajlik, ami egyszerre tradicionális és férfias. A hajszobrászok, akik között nő is akad, mindig elegánsak, kedvesek és rendkívül segítőkészek. 

Profi mesterek

A szalonokban dolgozók sosem hobbi fodrászok, hanem alapos elméleti és gyakorlati képzésen átesett szakemberek. Legtöbbjük számára nem csak munka, hanem kreatív ötletek megvalósításának nagyszerű lehetősége is a barber lét. Persze alapvető szempont, hogy semmi olyat nem erőltetnek a vendégre, amit az nem szeretne saját magán látni.

A hétköznapi fodrászatban általában jó minőségű hajnyíró géppel dolgoznak a fodrászok, de a barberekhez képest kevesebb tapasztalatot szereznek abban, hogyan lehet csíkokat, exkluzív átmeneteket, formákat nyírni a hajba. A szakállfestésről nem is beszélve, ami nem pont ugyanazt a módszert és technikát követeli meg, mint a haj festése. 

Sármos hangulat

Kár lenne tagadni, hogy a fodrászatok stílusa és légköre inkább feminin, mint maszkulin, alkalmazkodva ahhoz a realitáshoz, hogy a vendégek többsége is nő. A férfifodrászatokban ezzel szemben vágni lehet a férfias atmoszférát, amibe beletartozik a humor, az udvariasság és egymás kölcsönös tisztelete.

Budapest egyik legjobb helye a Barber World, ahol szakáll-, és frizura igazításon túl egyéb frissítő lehetőségekkel is várják a vendégeket. A tapasztalt szakemberekből álló csapat prémium szolgáltatásaival méltán lett a belváros egyik legkedveltebb szalonja az utóbbi években. 

Barber World

Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

+3616110878